Salg til erhverv & private

  DAGLIG RÅDGIVNING PÅ +45 6538 2757

  BESTIL INDEN 13:01 OG VI SENDER IDAG

Andre siger

Enso danmark AS logo

Smedemester Flemming Videbæk måtte bøje sig for det gamle ordsprog om, at en krone sparet er en krone tjent. ”Han vendte tilbage og sagde, at de skar 6 gange længere på den samme skæreskive. Det var da værd at prøve af i et stykke tid.” Og den gode feedback fortsatte.

Læs mere →

LUUPO giver os god kvalitet for pengene, udtaler Dan Larsen fra produktionen ”Vi har haft nogle materialeudfordringer, hvor vi snakkede med LUUPO om, hvad vi kunne bruge for at få det bedste resultat, hvilket de har rådgivet os i. Det synes jeg har været rigtig godt”

Læs mere →

70 bolte blev til 300 fortæller Afdelingsleder Torben Andersen fra Koatek A/S ”Efter en dags tid kom min medarbejder og sagde, at hvis jeg nogensinde købte andre slibebånd end dem, ville han simpelthen slå mig ihjel. Fordi nu havde han siddet og lavet over 300 uden handsker og slibebåndet virkede stadigvæk.”

Læs mere →

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Sprog
FÅ NYHEDER FRA LUUPO DIREKTE I INDBAKKEN
Attraktive tilbud - Produkanvendelse - Kundehistorier

Nyhedsbrevet indeholder fakta om udvidelser i vores produktpalette, herunder nye produktvarianter, forbedrede produkter m.v. Ligeledes modtager du månedens kampagnetilbud med attraktive priser på udvalgte produkter.