Salg til erhverv & private

  DAGLIG RÅDGIVNING PÅ +45 6538 2757

  BESTIL INDEN 13:01 OG VI SENDER IDAG

Geometrien
Geometrisk er øverste og nederste halvdel ens, hvilket skaber en balance og ro for øjet. Det sidste element er en del af en pilespids, som symboliserer bevægelse.
Med en kombination af de cirkulære linjer og andre geometriske former, har vi forsøgt at give skiverne et æstetisk og symmetriske udtryk, som udviser styrke, fremdrift og god kvalitet.

Danmark
Det iøjefaldende danske flag, som er centralt placere i det grønne felt til venstre, signalerer det danske design, men også at LUUPO er dedikeret til de danske forretningsværdier som kompetence, stabilitet, know how og god kundepleje.

Farverne
Alle skiverne har den samme grønne farve til venstre. Farven er ikke kun et fællestræk med det velkendte LUUPO logo, farven er også valgt med baggrund i associationen til, venlighed, loyalitet, positive energier til fornyelse, maskulinitet, miljø, energi og vitalitet som tilsammen kendetegner både produkterne og LUUPO’s værdigrundlag.

Special – sort og blå

Den solide, målrettede skive til sort stål med god holdbarhed, som opfylder behovet til de fleste skære-/slibeopgaver. Den sorte farve øverst illustrerer, at denne farvekombination er for anvendelse i sort stål.

Special – blå og sort

Den gode alsidige skive kan anvendes både til rustfri- og sort stål. Stærke slibe- og skæreegenskaber med høj materaleafvikling. Til de brugere som ønsker en universal og aggressiv skive, som kan benyttes til både rustfri- og sort stål men til en konkurrencedygtig pris.

Power plus – orange og sort

Den stærke alsidige skive kan anvendes både til rustfri- og sort stål. Extra gode slibe- og skæreegenskaber og holdbarhed. Til de brugere som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, når der er tale om krævende skære-/slibeopgaver både i rustfri- og sort stål.

Ceramic/UltraCut – lilla og sort

De ultra stærke skiver kan anvendes både til rustfri- og sort stål. De udmærker sig ved at have de absolutte bedste skære- og slibeegenskaber samt den allerhøjeste materialeafvikling  og holdbarhed overhovedet.

Til de brugere som værdsætter høj kvalitet, og som formår at omsætte den god kvalitet til øget produktivitet. Til alle skære-/slibeopgaver i rustfri – eller sort stål hvor kun det bedste er godt nok !!

Power Plus –grå og sort

Den målrettede skive til arbejde i aluminium. Skiven har  fantastiske skæreegenskaber, som sikrer et rent og koldt snit med en rigtig god holdbarhed. Denne kvalitet er det optimale valg til skære-/slibeopgaver, specifikt til aluminium.

Hvad har du brug for?

Sortimentet af skub- og skæreskiver hos LUUPO henvender sig til de professionelle brugere, som ikke går på kompromis med kvaliteten, men som har fokus på god ydelse og holdbarhed.

Hos LUUPO er vi altid klar til at rådgive dig om, hvilke skiver som dækker og løser netop dit behov. Kontakt os gerne hvis du er i tvivl – vi står klar til at hjælpe dig…..  

Luk
Log ind
Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.Sprog
FÅ NYHEDER FRA LUUPO DIREKTE I INDBAKKEN
Attraktive tilbud - Produkanvendelse - Kundehistorier

Nyhedsbrevet indeholder fakta om udvidelser i vores produktpalette, herunder nye produktvarianter, forbedrede produkter m.v. Ligeledes modtager du månedens kampagnetilbud med attraktive priser på udvalgte produkter.